scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Televizoarele Smart TV
    Televizoare inteligente? Doar marketing sau adevar incontestabil? Cum puteti transforma un TV normal intr-un Smart TV?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Din cuprinsul articolului

Televizoarele Smart TV: Dispozitive externe pentru Smart TV

Daca va doriti un smart TV dar nu aveti posibilitatea sa va cumparati unul, trebuie sa stiti ca puteti sa va transformati teevizorul dvs. LCD sau LED intr-un smart TV cu ajutorul unor accesorii si dispozitive externe care emuleaza functionalitatile oferite de televizoarele Smart TV - mult mai scumpe.

Accesorii care transforma un TV normal in Smart-TV

Google Chromecast

Poate ca ar fi interesant sa discutam aici si de dispozitivele care transforma un TV normal in Smart-TV la un pret mult mai mic decat s-ar plati pentru un Smart-TV original. Poate ca ati auzit despre Chromecast?

Daca nu, iata-l cum arata:

Chromecast de la Google

Cu ajutorul acestui dispozitiv puteti sa va transformati televizorul dvs. "Dumb TV" intr-un Smart TV la o fractiune din costurile unui Smart TV nou. Practic, pentru 35 dolari puteti sa-l instalati in televizorul dvs. daca acesta are un port HDMI. Cu ajutorul dispozitivului Chromecast de la Google va puteti "upgrada"  televizorul intr-un Smart TV in toata regula. Veti putea apoi sa-l controlati prin intermediul oricarui telefon care ruleaza Android sau iOS, si dispozitivul acesta minuscul va da acces la NetFlix si la tot felul de servicii de streaming audio-video prin internet ( Netflix, YouTube, Google Play si Chrome).

Fiind dezvoltat de Google, se preconizeaza ca in viitor vor exista o sumedenie de aplicatii Android (si nu numai) care sa imbogateasca functionalitatile oferite de dispozitivul Chromecast, iar principalul beneficiu este acela ca nu trebuie sa va cumparati alt dispozitiv chromecast mai nou ci doar sa va instalati pe telefon sau tableta aplicatiile actualizate. 

Roku streaming stick

Dispozitivul Roku streaming stick face exact ceea ce face si Chromecast-ul celor de la Google, insa e mai simplu de utilizat deoarece dispune si de o telecomanda clasica pe langa aplicatiile de iOS sau Android care functioneaza doar de pe telefonul sau tableta dvs. De aceea, pentru multi care prefera sa foloseasca o telecomanda in loc sa-si butoneze smartphone-ul, acest produs are un atu in plus fata de Chromecast.

Roku streaming stick - versiunea 2

Dimensiunea dispozitivului extern Roku streaming stick

Arata ca un stick de memorie obisnuit si se conecteaza la televizorul dvs. printr-o mufa HDMI. Odata instalat, va permite accesul la peste 1000 de canale TV si aplicatii online multimedia. De asemenea, permite transferul imaginilor din telefon catre ecranul TV. Pretul de vanzare anuntat in SUA este in jur de 50 dolari. 

 Cum arata grila de canale pe aplicatia Roku pentru televizoareGhid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate