scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Comparatie Plasma si LCD
    Cand ajungem in fata raftului nu prea stim ce sa alegem intre televizoarele LCD si plasma pentru ca arata aproape la fel. Care sunt diferentele dintre cele 2 tipuri de televizoare si pe care ar fi mai bine sa il alegeti?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Comparatie Plasma si LCD: Televizoare cu tehnologie LCD sau plasma

Televizoarele cu tehnologie LCD si plasma au ajuns in cele din urma la preturi accesibile si sunt disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni si specificatii tehnice.

Marile magazine de profil aproape ca au renuntat la comercializarea televizoarelor cu tuburi catodice sau le-au plasat pe niste rafturi mai greu de observat de care cumparatori. In acelasi timp, oferta foarte variata de plasme si LCD-uri ii fac pe cumparatori sa stea cam descumpaniti in fata rafturilor, nestiind mare lucru despre nici una din aceste tehnologii.

Bineinteles ca aveti la dispozitie personalul de vanzari care va poate "lumina" putin in aceasta privinta insa ei nu va pot invata totul, ca sa puteti decide in totala cunostinta de cauza. De asemenea, s-ar putea ca acesti consultanti de vanzari sa urmareasca alte scopuri decat acela de a va furniza exact modelul de care aveti dvs. nevoie (uneori ei se preocupa mai mult de rulajul stocurilor dintr-un anumit model, indrumarea spre modele mai scumpe dar nu neaparat mai bune, etc... )

In cele ce urmeaza, va oferim o scurta incursiune in maruntaiele celor doua tipuri de televizoare si apoi vom trece in revista comparativ caracteristicile de baza ale televizoarelor LCD si plasma.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate