scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:

Articole din domeniul "terapii naturiste"

 • terapii naturiste
  Chiropractica - tratament pentru durerile de spate
  Se estimează că un procent de 60-85% dintre oameni suferă de dureri de spate la un moment dat în viaţa lor. Mulţi trăiesc cu durerile de spate zilnic, săptămână de săptămână, pană când acestea devin parte din viaţa lor de zi cu zi...
 • terapii naturiste
  Laptisorul de matca - beneficii pentru sanatate
  Laptisorul de matca, sau laptele albinelor, este un produs apicol cu calitati extraordinare, un amestec unic de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi care il transforma intr-un ingredient minune pentru sanatate.
 • terapii naturiste
  Apiterapia
  O terapie in care medicamentele folosite sunt produse de albine, nu de cercetatorii chimisti. Ce rezultate se obtin si ce produse apicole pot fi folosite in acest tip de terapie
 • terapii naturiste
  Gemoterapia
  Gemoterapia este o metoda de terapie naturista care utilizeaza o serie de extracte obtinute din tesuturi de plante aflate in crestere
 • terapii naturiste
  Autohemoterapia
  Autohemoterapia este o forma de tratament care presupune re-injectarea intramusculara sau subcutanata a unor mici cantitati din propriul sange proaspat recoltat, uneori amestecat cu alte preparate homeopate sau naturiste.
 • terapii naturiste
  Medicina estetica prin metode neinvazive
  Gandul ca frumusetea cere sacrificii materiale mari si presupune riscuri majore datorita interventiilor chirurgicale poate sa sperie multe doamne si domnisoare care doresc sa aiba un aspect fizic mai bun. Vesti bune: exista metode de estetica medicala foarte bune fara interventii chirurgicale costisitoare si periculoase.
 • terapii naturiste
  Masajul
  Masajul medical facut in scop terapeutic are efecte benefice pentru organism. Cum influenteaza acest tratament starea noastra de sanatate?
 • terapii naturiste
  Homeopatia
  Homeopatia foloseste o metoda complet diferita de medicina alopata in abordarea omului bolnav si in tratamentul afectiunilor. Cum anume functioneaza homeopatia si remediile homeopate?
 • terapii naturiste
  Reflexoterapia
  Metoda de tratament naturist care pleaca de la principiul ca sanatatea pierduta poate fi redobandita prin stimularea unor terminatii nervoase aflate pe suprafata corpului uman.
Din sectiunea Sanatate

Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate