scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Medicina estetica prin metode neinvazive
    Gandul ca frumusetea cere sacrificii materiale mari si presupune riscuri majore datorita interventiilor chirurgicale poate sa sperie multe doamne si domnisoare care doresc sa aiba un aspect fizic mai bun. Vesti bune: exista metode de estetica medicala foarte bune fara interventii chirurgicale costisitoare si periculoase.
Ultima actualizare: 13-mar.-2013


Din cuprinsul articolului
  • Medicina estetica prin mezoterapie

Medicina estetica prin metode neinvazive: Medicina estetica prin mezoterapie

Mezoterapia este o forma de tratament naturist care presupune injectarea unor cantitati mici de preparate homeopate, vitamine, extracte naturale sau medicamente in stratul mijlociul al pielii, denumit si mezoderm (de aici vine denumirea de mezoterapie).

Mezoterapia a fost descoperita in 1952, de medicul francez Michael Pistor. Ea a fost folosita inca de atunci ca o metoda de tratament cosmetic nechirurgicala. De-a lungul timpului, tratamentele de estetica prin mezoterapie au fost permanent imbunatatite, in prezent fiind utilizata cu succes si la modelarea corporala, reducerea celulitei si intinerirea pielii.

Desi mezoterapia este utlizata pentru tratarea unui spectru extrem de larg de afectiuni medicale, ea este cu precadere utilizata in medicina estetica. Mezoterapia ajuta la imbunatatirea aspectului tenului dupa acnee, reduce natural celulita, indeparteaza urmele lasate de vergeturi, cicatrici si reduce ridurile pielii. Cu ajutorul mezoterapiei se obtin rezultate eficiente in conturarea bratelor, abdomenului, picioarelor si a intregului corp. Mezoterapia este utilizata chiar si in remodelarea corporala datorita faptului ca contribuie la reducerea grasimii din anumite zone ale corpului. Mezoterapia utilizeaza substante cu rol de dizolvare a grasimilor, care ajuta la inlaturarea stratului adipos din zonele afectate, imbunatatind circulatia si arderile. De asemenea, vitaminele si aminoacizii injectati au rolul de a intari si netezi pielea, imbunatatind astfel tonusul si aspectul tesuturilor in mod natural. 

Cum se poate trata celulita prin mezoterapie?

Tratamentul celulitei de pe coapse si fese prin mezoterapieMezoterapia este foarte eficienta in tratamentul celulitei deoarece prin felul in care actioneaza in corp, mezoterapia elimina tocmai elementele care dau aspectul de coaja de portocala al pielii. Cu ajutorul anumitor preparate injectate se poate reduce grasimea de la nivelul zonei afectate de celulita, acestea crescand circulatia sangelui si "topind" la propriu tesutul conjunctiv alterat, rezultand o piele cu o suprafata mult mai neteda. Mezoterapia are aceleasi efecte benefice in tratamentul celulitei, indiferent de zona corpului unde se aplica tratamentul anti-celulitic.

(pentru detalii: Estetica medicala Cluj)Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate