scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Imagistica medicala
    O serie de tehnologii moderne fac acum posibila observarea unor detalii din interiorul corpului uman prin simpla scanare a pacientului cu anumite aparate care furnizeaza toate informatiile de care are nevoie un doctor pentru a putea pune un diagnostic corect. Cum functioneaza fiecare si care e mai bun?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Imagistica medicala: Tehnologii de scanare a corpului

O serie de sisteme medicale performante pot ajuta acum medicii in stabilirea unui diagnostic corect. Cum functioneaza fiecare dintre ele si ce avantaje are unul fata de celalalt veti putea observa citind in continuare acest articol.

De cele mai multe ori doctorii recomanda un examen de investigatie folosind unul sau altul din aparatele de scanare: ecograf, RMN, computer tomograf, termograf, raze X. Ce date ofera aceste metode si cum functioneaza fiecare din ele? Care sunt indicatiile si contraindicatiile fiecaruia?

Aflati in capitolele articolului de fata: ce este un termograf medical, cum functioneaza un ecograf 2D, 3D sau 4D, care este deosebirea intre RMN si computer tomograf. Toate aceste denumiri pot sa va faca sa va ganditi ca sunt foarte asemanatoare, insa fiecare are  avantaje si dezavantaje, indicatii si contraindicatii. Va invitam sa cititi in continuare mai multe detalii.
 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2020 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate