scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Durerile de cap
    Aflati cateva cauze mai putin obisnuite ale durerilor de cap si migrenelor. Ce trebuie sa facem pentru a nu le declansa si cum putem sa scapam de ele cat mai usor?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Din cuprinsul articolului

Durerile de cap: Cauze comune ale durerilor de cap

De cele mai multe ori atunci cand ne doare capul, incepem sa ne punem intrebari asupra cauzelor durerii deabia dupa ce durerea de cap s-a instalat, a crescut in  intensitate si nu mai vrea sa plece.

Cele mai frecvente cauze la care ne gandim sunt: mancarea servita, lipsa de somn, oboseala accentuata acumulata in cursul zilei sau anumite boli care determina aparitia durerii de cap in mod indirect.

Pentru mai multe informatii legate de dureri de cap, migrena, cefalee va recomandam o serie de articole medicale care trateaza in detaliu problema durerilor de cap, articole scrise de d-l Dr. Petre Muresan de la Centrul Medical MedreflexLine din Cluj Napoca.

In acest articol insa, ne-am propus sa va dezvaluim cateva cauze mai putin obisnuite care pot determina aparitia durerilor de cap, cauze ce pot fi apoi combatute cu usurinta pe viitor. Cititi in continuare paginile acestui articol pentru a le descoperi.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate