scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Dieta dupa grupa de sange
    Studiile confirmă că există diferenţe între grupele de sânge şi modul în care acestea utilizează nutrienţii din alimente. Pentru atingerea si mentinerea unei stari de sanatate foarte bune ar trebui sa tineti cont de grupa dvs. de sange si sa mancati alimentele indicate respectivei grupe de sange.
Ultima actualizare: 13-mar.-2013


Din cuprinsul articolului

Dieta dupa grupa de sange: Grupa de sange si dieta

Teoria conform careia alimentatia echilibrata ar trebui sa tina cont in primul rand de tipul grupei de sange a individului prinde din ce in ce mai mult teren si studiile efectuate confirma ceea ce propovaduieste teoria stiintifica. Aveti sanse mari ca sanatatea sa vi se imbunatateasca simtitor doar prin adoptarea unei diete adecvate grupei dvs. de sange. Intr-un studiu efectuat pe 6617 persoane, rezultatele atesta faptul ca dupa folosirea unei diete orientate pe grupa de sange, 3 din 4 persoane au raportat imbunatatiri evidente ale starii de sanatate in diverse moduri: scadere in greutate la persoanele supraponderale, imbunatatirea functiei digestive, cresterea rezistentei la stres, o stare generala mai buna si o mai mare putere de concentrare mentala.

Procentul celor care au raportat aceste imbunatatiri (71 - 78 %) este aproximativ egal pentru fiecare din cele 4 tipuri de grupe de sange. Persoanele cu grupa sangvina 0-1 au raportat imbunatatiri ale starii de sanatate in urma consumului crescut de proteine si a dietei mai sarace in carbohidrati, in timp ce grupa A-2 a atins aceleasi obiective in urma consumului de mancaruri cu mai putine grasimi si a celor pe baza de plante. Grupele B-3 si AB-4 au adoptat o dieta omnivora.

Aceste rezultate pun serios la indoiala eficienta tuturor celorlalte diete de tip "dieta minune: rezultate garantate pentru oricine oricand". Testarea genetica si dietele personalizate au devenit un subiect la moda acum, mai ales datorita faptului ca nutritionistii si cercetarile in acest domeniu au imbratisat din zbor teoria dietei bazate pe grupele de sange. Descoperiti toate aceste detalii in paginile urmatoare.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate