scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Chiropractica - tratament pentru durerile de spate
    Se estimează că un procent de 60-85% dintre oameni suferă de dureri de spate la un moment dat în viaţa lor. Mulţi trăiesc cu durerile de spate zilnic, săptămână de săptămână, pană când acestea devin parte din viaţa lor de zi cu zi...
Ultima actualizare: 30-ian.-2017


Din cuprinsul articolului

Chiropractica - tratament pentru durerile de spate: Tratamentul chiropractic

Tratamentul chiropractic constă din diferite manipulări efectuate asupra coloanei vertebrale prin elongaţii, torsionări şi cracmente, având drept scop obţinerea aliniamentului vertebral şi discal, respectiv eliberarea nervilor afectaţi din cadrul acestor afecţiuni, care va duce în final la dispariţia durerii.
 
Manipulările sunt precedate de manevre specifice pentru relaxarea şi încălzirea musculaturii din zona afectată, având drept scop executarea cu succes a manipulărilor, fără durere sau disconfort.
 
Prin chiropractă nu se tratează doar afecţiunile de la nivelul coloanei vertebrale. Prin acesta se pot reduce durerile şi restabili mobilitatea umerilor, coatelor, încheieturilor, şoldurilor, genunchilor şi picioarelor. Deci în cazul în care v-aţi sucit umărul, glezna, aveţi o disjuncţie acromio-claviculară, un umăr blocat, asimetrie la nivelul bazinului, sau alte probleme ale extremităţilor, alegeţi tratamentele chiropractice ce reprezintă varianta non-invazivă de eliminare a durerilor şi recuperarea rapidă a puterilor depline.
 
Totuşi, unor persoane nu le sunt recomandate tratamentele chiropractice. De exemplu, dacă aveţi sindromul cozii de cal (o afecţiune în care se pierde controlul asupra intestinului / vezicii urinare, cu afectarea discului intervertebral), atunci veţi avea nevoie de îngrijire medicală imediată, deoarece acest lucru este ceva care nu poat fi tratat prin chiropractică. Şedinţele de chiropractică nu se recomandă persoanelor care suferă de orice tip de cancer, boli infecţiose, persoanelor ce au un grad ridicat de osteoporoză, fracturi şi boli neurologice.
 
De ce să alegeţi Chiropractica?
 
1. Chiropracticienii pot identifica rapid mecanismele care cauzează durerile şi pot interveni pentru eliminarea rapidă a acestora. Adesea pacienţii pleacă din cabinet simţindu-se considerabil mai bine şi declară că simptomele lor dispar mai repede decât la folosirea altor tratamente. 
 
2. Tratamentele chiropractice sunt eficiente, pentru că ele ajută la recâştigarea mobilităţii zonelor “blocate” prin realinierea segmentelor articulare. Totodată la intervenţia chiropracticianului, muşchii din jurul segmentelor blocate se relaxează, ceea ce este important pentru restabilirea mobilităţii normale.
 
3. Terapiile chiropractice tratează mai mult decât o durere locală. Prin restabilirea funcţionării normale şi a mobilităţii totale a corpului, tratamentele pot îmbunătăţi starea generală a organismului.
 
4. Nu contează că este o vătămare mai nouă sau mai veche, sau aveţi de-a face cu o durere cronică tratamentele chiropractice pot aduce uşurări semnificative rapide.
 
CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca îşi propune să vă îndrume şi să vă ajute să vă schimbaţi viaţa. În echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea chiropractori autorizaţi, cu o vastă experienţă în tratarea afecţiunilor coloanei vertebrale, şi nu numai, iar scopul nostru este de a readuce zâmbetul pe buzele tuturor pacienţilor noştri, ajutându-vă să scăpaţi de durere şi să reveniţi cât mai repede la activităţile zilnice.

 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate