scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Alimentele congelate
    Informatii utile despre avantajele si dezavantajele congelarii alimentelor si modalitatile cele mai eficiente de congelare.
Ultima actualizare: 13-mar.-2013


Din cuprinsul articolului
  • Avantajele si dezavantajele congelarii alimentelor

Alimentele congelate: Avantajele si dezavantajele congelarii alimentelor

Consumul de alimente congelate este acum un lucru obisnuit pentru fiecare consumator. Cei mai multi dintre noi au acasa un congelator. Congelarea este o modalitate eficienta de a conserva alimentele, marind cu mult perioada de valabilitate a acestora si oferind cumparatorului comoditatea de a le procura acum si a le consuma mai tarziu. Pe langa aceste avantaje, exista si factori care pun sub semnul intrebarii consumul de alimente congelate.

Avantajele congelarii:

  • cele mai multe substante nutritive sunt bine pastrate
  • majoritatea alimentelor isi pastreaza culoarea, textura si aroma naturala
  • scade riscul deteriorarii in timpul transportului

Inconvenientele congelarii:

  • legumele pierd unele vitamine in procesul de blanČ™are 
  • alimentele cu continut mare de apa isi pot pierde consistenta dupa ce sunt dezghetate
  • nu putem sti cu siguranta daca alimentele pe care le procuram gata congelate au fost pastrate in mod corect si nu s-au dezghetat partial in timpul transportului sau depozitarii de catre diferiti comercianti

 



Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2020 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate