scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:

Noutati din sectiunea Sanatate

 • terapii naturiste
  Chiropractica - tratament pentru durerile de spate
  Se estimează că un procent de 60-85% dintre oameni suferă de dureri de spate la un moment dat în viaţa lor. Mulţi trăiesc cu durerile de spate zilnic, săptămână de săptămână, pană când acestea devin parte din viaţa lor de zi cu zi...
 • medicina
  Psihologia copiilor
  Dezvoltarea intelectuala si comportamentala a copiilor reprezinta un subiect fascinant care este fara indoiala in atentia oricarui parinte.
 • terapii naturiste
  Laptisorul de matca - beneficii pentru sanatate
  Laptisorul de matca, sau laptele albinelor, este un produs apicol cu calitati extraordinare, un amestec unic de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi care il transforma intr-un ingredient minune pentru sanatate.
 • terapii naturiste
  Apiterapia
  O terapie in care medicamentele folosite sunt produse de albine, nu de cercetatorii chimisti. Ce rezultate se obtin si ce produse apicole pot fi folosite in acest tip de terapie
 • alimentatie
  Bauturile energizante
  Ce efecte mai au bauturile energizate in plus fata de ceea ce prezinta producatorii in reclamele lor. Cat adevar si cat marketing este in doza de energy drink.
 • terapii naturiste
  Gemoterapia
  Gemoterapia este o metoda de terapie naturista care utilizeaza o serie de extracte obtinute din tesuturi de plante aflate in crestere
 • terapii naturiste
  Autohemoterapia
  Autohemoterapia este o forma de tratament care presupune re-injectarea intramusculara sau subcutanata a unor mici cantitati din propriul sange proaspat recoltat, uneori amestecat cu alte preparate homeopate sau naturiste.
 • estetica
  Celulita
  Celulita nu este o problema cauzata numai de alimentatie ci mai degraba de o serie de disfunctii ale organismului care au ca rezultat in final o acumulare de tesut adipos la nivelul diferitelor zone ale corpului. Ce se poate face pentru a va feri sau pentru a scapa de celulita?
 • medicina
  Masurarea tensiunii arteriale
  Majoritatea oamenilor au auzit de termenul de tensiune arteriala. In mod sigur le-a fost masurata nu odata tensiunea si stiu cum se face, insa nu toti stiu ce anume se intampla atunci cand le este masurata tensiunea arteriala. Cum se masoara de fapt aceasta tensiune arteriala?
 • alimentatie
  Aflatoxina
  Aflati care sunt alimentele cele mai predispuse la infestarea cu aflatoxina. Ce este aflatoxina si cum ne putem apara de pericolul ingerarii acestei toxine.
Din sectiunea Sanatate
Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate