scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Tile - gaseste-ti lucrurile cu mobilul
    De cand a aparut acest dispozitiv, viata celor uituci sau dezordonati ar putea fi tot mai usoara si a hotilor tot mai grea. Se numeste Tile si va ajuta sa va gasiti lucrurile pierdute sau furate.
Ultima actualizare: 09-mar.-2014


Din cuprinsul articolului
  • Ce este si cum functioneaza Tile

Tile - gaseste-ti lucrurile cu mobilul: Ce este si cum functioneaza Tile

Tile este un mic dispozitiv pe care il poti atasa de obiectele pe care vrei sa le poti gasi usor cu ajutorul telefonului mobil.

Indiferent ca vrei sa iti protejezi obiectele care ar putea fi furate sau esti dintre cei care uita locul unde pune cheile, actele sau gentile si iti ia mult timp pana cand le gasesti, acest dispozitiv te ajuta sa le gasesti cu ajutorul unui telefon mobil si a unei aplicatii pe care poti sa o instalezi gratuit. 

"Tile" este un produs dezvoltat de o companie americana din California. Produsul lor este suficient de mic incat sa fie prins ca un breloc la legatura de chei sau lipit de diferite obiecte (biciclete, laptop-uri, genti, posete, etc). Pentru a fi utilizat, acest produs trebuie sa fie gestionat cu ajutorul telefonului mobil al proprietarului prin intermediul unei aplicatii mobile. Momentan exista doar aplicatii pentru iOS (telefoanele iPhone, tabletele iPad si iPod Touch generatia 5) urmand sa fie disponibil si pentru dispozitivele Android odata ce vor implementa si acestea protocolul Bluetooth 4 stabil de care are nevoie Tile.

Ce anume poate sa faca Tile?

Odata cumparat acest dispozitiv "Tile", trebuie inregistrat in aplicatia telefonului mobil (sau tabletei). Cele 2 dispozitive (telefonul si Tile) comunica prin unde radio folosind tehnologia Bluetooth. Odata inregistrat in aplicatie, dispozitivul Tile poate fi gestionat din aplicatia mobila.

Daca este atasat de un obiect pe care doriti sa il gasiti si acest obiect este in raza de actiune Bluetooth a telefonului, este suficient sa ii dati comanda sa sune si acesta va emite un sunet din locul in care se gaseste, usurandu-va in acest fel cautarile. Aplicatia mobila de asemenea,  va indica pe ecran daca va apropiati sau va departati de el in cazul in care nu il auziti (un fel de joc de-a rece-cald pe care il jucati cu prietenii vostri cand erati mici).

Partea cu adevarat utila vine insa atunci cand il atasati de un obiect pe care nu il mai gasiti pentru ca este furat sau pierdut. In acest fel, chiar daca nu mai sunteti in raza de actiune a Bluetooth-ului, puteti sa il declarati prin intermediul aplicatiei mobile ca "pierdut" si in acest moment aplicatia il da in "urmarire generala". Orice alt utilizator al aplicatiei mobile Tile App care trece in apropiere de dispozitivul Tile pierdut si ii prinde semnalul, va trimite discret o notificare catre proprietar indicand locatia dispozitivului peridut. In acest fel, comunitatea utilizatorilor Tile, cu cat este mai numeroasa si mai raspandita, cu atat ii va ajuta pe ceilalti sa isi gaseasca mai repede obiectele marcate cu acest dispozitiv.

 

Bateria dispozitivului Tile este garantata pentru 1 an de zile, dupa care puteti comanda un dispozitiv nou si in locul celui vechi. 

Iata o imbinare reusita si eficienta a hardware-ului cu software-ul dispozitivelor mobile. Pentru mai multe detalii vizitati http://www.thetileapp.com/Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate