scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Cum sa gasesti spatiul comercial potrivit
    Adesea spatiul in care se desfasoara o activitate economica este esential pentru succesul afacerii respective. Cum gasim spatiul potrivit?
Ultima actualizare: 25-nov.-2014


Cum sa gasesti spatiul comercial potrivit: Locatia este importanta pentru succesul afacerii dvs.?

Pentru unele afaceri, locatia este extrem de importanta, ea facand diferenta intre belsug si saracie. Astfel, pozitia este esentiala pentru restaurante, magazine de vanzare cu amanuntul sau multe dintre activitatile care ofera servicii.

Exista insa multe alte afaceri pentru care locatia este mai putin importanta decat  valoarea chiriei.

Defapt, exista afaceri pentru care locatia este aproape irelevanta, cum ar fi cele care presteaza servicii la sediul ori domiciliul clientilor (servicii de curatenie, instalatii) sau firmele care nu au contact cu publicul (de exemplu companiile care livreaza prin posta, cele bazate pe internet sau vanzatorii engros). Daca aceste companii pot transfera economiile din chirie in avantajul clientilor sau pentru a-si creste profitul, atunci alegerea unui spatiu ieftin din afara zonei centrale poate reprezenta un avantaj.

 


Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate