scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Cum sa gasesti spatiul comercial potrivit
    Adesea spatiul in care se desfasoara o activitate economica este esential pentru succesul afacerii respective. Cum gasim spatiul potrivit?
Ultima actualizare: 25-nov.-2014


Cum sa gasesti spatiul comercial potrivit: Locatia corespunde activitatii pe care urmeaza sa o desfasurati acolo?

Atunci cand alegeti un spatiu comercial, un aspect mai important este adesea nu locul unde se afla, ci felul in care acesta se prezinta:

 
Dotari
 
Caracteristicile fizice ale cladirii trebuie sa fie potrivite sau adaptabile afacerii dvs. De ex, daca doriti sa deschideti o cafenea, aveti nevoie de un spatiu care sa aiba minimul de dotari pentru o bucatarie, altfel, va trebui sa convingeti proprietarul sa faca modificari sau sa le faceti chiar dumneavoastra. 
 
Cabluri de comunicare
 
In prezent, un aspect foarte important pentru multe afaceri il reprezinta existenta unei linii telefonice moderne si a altor linii de date necesare activitatii. 
Atunci cand analizati un spatiu comercial, interesati-va daca acesta este conectat o retea de fibra optica sau la alte retele de internet cu trafic ridicat. Interesati-va si daca pot fi schimbati furnizorii de astfel de servicii, in caz ca va doriti acest lucru.
 
Electricitate si aer conditionat
 
Verificati daca spatiul pe care doriti sa-l inchiriati poate furniza suficienta energie electrica pentru necesitatile afacerii dvs., atat la numar de prize, cat si la capacitate. Daca aveti masini sau utilaje care consuma mult, aflati cat consum poate suporta reteaua electrica respectiva si daca exista un generator pentru cazurile in care se intrerupe curentul. 
 
Analizati daca locatia respectiva are aer conditionat si in ce conditii poate fi folosit. 
 
Parcarea
 
Gasirea unui loc de parcare adecvat este o necesitate pentru multe companii. In cazul in care un procent mare dintre clienti vor veni cu masina si nu exista suficiente locuri de parcare in zona, poate este mai bine sa va orientati catre alte locatii.
 
Regulamentul zonal
 
Chiar daca spatiul comercial gasit se potriveste activitatii dumneavoastra, este posibil ca activitatea desfasurata de firma dvs. sa nu fie acceptata in regulamentul zonal.
 
Nu semnati un contract de inchiriere de spatii comerciale sau birouri inainte de a fi siguri ca puteti sa va desfasurati activitatea in acel spatiu.


Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate