scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Cum sa gasesti spatiul comercial potrivit
    Adesea spatiul in care se desfasoara o activitate economica este esential pentru succesul afacerii respective. Cum gasim spatiul potrivit?
Ultima actualizare: 25-nov.-2014


Cum sa gasesti spatiul comercial potrivit: Cat puteti plati pentru chirie?

Exista sanse mai mari ca un antreprenor sa se orienteze catre inchirierea de spatii comerciale sau birouri, mai degraba decat spre cumpararea acestora. In ambele cazuri insa e recomandat sa nu impovarati prea mult afacerea dvs. cu plati foarte mari. 

O problema importanta si evidenta atunci cand cautati spatii pentru birouri sau spatii comerciale de inchiriat este sa gasiti o locatie pe care v-o puteti permite. La realizarea planului de afaceri trebuie sa estimati si cheltuielile cu chiria pe care le veti putea suporta in functie de veniturile programate si restul de cheltuieli implicate.
 
Analizati preturile din zona care va intereseaza, descoperiti care este pretul mediu si faceti comparatie intre spatiile care va sunt propuse. 
 
 


Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate