scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Cartile de vizita
    Cartile de vizita sunt acele lucruri mici si ieftine care pot sa aduca afacerii dvs. alte lucruri mari si scumpe. Sunt prea mici si prea ieftine ca sa nu aveti tot timpul la dvs. macar cateva exemplare. Puteti obtine atat de mult folosindu-le incat chiar nu exista nici un motiv sa nu va faceti carti de vizita.
Ultima actualizare: 12-mar.-2013


Cartile de vizita: Ce sunt cartile de vizita

Cartile de vizita sunt  un instrument indispensabil al oricarei afaceri moderne. Daca la inceput au avut rolul simplu de a transmite cateva informatii personale partenerilor de afaceri printr-un mesaj scris, acum ele au devenit parte integranta din planul de marketing.

Fie că sunt distribuite personal, fie că însoţesc alte mijloace de promovare ale afacerii dvs (mape de prezentare, cataloage de produse, broşuri etc.), cărţile de vizită sunt un bun mijloc de marketing, fiind cele mai mici purtătoare ale mesajului şi personalităţii firmei dvs.

Daca la inceputul utilizarii lor aceste carti de vizita erau folosite doar de aristocratie, aveau o destinatie clara si trebuiau folosite doar in anumite ocazii, cu respectarea riguroasa a unor formalitati, revolutia industriala si progresul tehnologic au facut ca aceste carti de vizita sa fie folosite pe scara mult mai larga, de catre toate categoriile de afaceristi, mai mici sau mai importanti deopotriva.

Schimbul informatiilor de contact intre persoane a devenit esential si foarte important pentru intarirea relatiilor de afaceri si pentru promovarea oricarei afaceri. Trecerea timpului a facut ca eticheta care insotea folosirea cartilor de vizita sa se schimbe mult, insa exista si azi cateva reguli care s-au pastrat inca de la inceputurile folosirii cartilor de vizita.

  • cartile de vizita nu trebuie inmanate cu mana stanga
  • nu trebuie sa scrieti nimic pe cartile de vizita pe langa informatiile deja existente
  • informatiile de pe cartile de vizita trebuie sa fie scrise in limba celui care le primeste
  • cartile de vizita trebuie tinute in port-card-uri sau alt suport (nu libere prin buzunarul hainei) si trebuie inmanate destinatarului in cea mai buna stare posibila
  • cartile de vizita trebuie sa contina numele posesorului, pozitia in companie, adresa, informati relevante de contact, email, numar de telefon sau orice altceva care ar ajuta la recunoasterea afacerii, produselor sau serviciilor promovate

Carti de vizita cluj si bucuresti

Cartile de vizita moderne pot fi tiparite in una sau mai multe culori, pe una sau pe ambele fete, pot fi imprimate pe suport de carton, plastic, metal, unele pot fi citite chiar si in unitatile de CD-uri ale calculatoarelor deoarece una dintre fete este de fapt  un mini-CD inscriptionat cu filme de prezentare sau galerii foto-video de prezentare ale unei afaceri. De o vreme incoace, pentru a avea un set de carti de vizita nici nu mai este nevoie sa va deplasati pana la firma care le realizeaza deoarece le puteti comanda online. Le puteti chiar crea dvs. in linistea biroului dvs. cu programe software dedicate crearii cartilor de vizita. Mai mult decat atat, puteti sa creati si sa comandati cartile de vizita direct online, fara a fi necesar sa instalati un program software de creat carti de vizita. Web-to-print este o tehnologie care e acum disponibila si la noi, si va puteti crea cartea de vizita dorita in cantitatea, culorile si design-ul preferat chiar online, de la calculatorul dvs. Le platiti tot online si le veti primi la usa dvs. in a 2-a zi, fara sa fie nevoie sa parasiti casa sau biroul.

Dar sa luam pe rand toate aceste informatii si sa le detaliem. Veti putea citi in paginile urmatoare tot ce doriti sa stiti despre: tipurile de carti de vizita, suportul pe care se tiparesc cartile de vizita, machetele de carti de vizita, soft-ul pentru creare carti de vizita si despre tehnologia web-to-print (crearea si comanda online a cartilor de vizita).Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate