scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Magazinele online
    Toata lumea vrea sa vândă online. Trecerea de la site-urile cu anunturi la propriul magazin online e acum usoara si costurile au ajuns relativ mici. Ce inseamna insa vanzarile online si cum se pot face performante in acest domeniu?
Ultima actualizare: 23-sept.-2013


Magazinele online: Ce este comertul electronic

Comertul electronic (e-commerce / vanzarea online) este pe scurt un termen care se refera in principiu la vanzarea si cumpararea produselor si serviciilor prin intermediul internetului.

Conceptul de comert electronic este insa mult mai complex. Cuprinde toate activitatile legate de vanzarea/cumpararea efectiva a bunurilor si serviciilor, de la crearea site-urilor de vanzare online propriu-zise, adaptarea si punerea in practica a conceptelor de marketing (numite si e-marketing sau online marketing), conducerea vanzarilor propriu-zise, livrarea bunurilor si serviciilor, operatiunile comerciale post-vanzare, asigurarea garantiilor, returnarea marfurilor si asigurarea continuitatii serviciilor de relatii cu clientii.

Toate aceste procese derulate in mediul online sunt specifice acestui mediu nou de tranzactionare si uneori nu seamana cu conceptele aplicate in formele traditionale de comert. Unele modificari sunt absolut necesare, altele apar ca o evolutie fireasca a felului in care se desfasoara activitatea de vanzare online, iar altele sunt pur si simplu adaptari create de fiecare comerciant in parte, pentru ca nu exista o reteta universala a comertului electronic competitiv.

In plus, mediul online este in permanenta schimbare, apar mereu tehnologii noi care trebuie exploatate, dispar altele care si-au "trait traiul" si comerciantii online trebuie sa fie tot timpul la curent cu toate aceste evolutii. In continuarea acestui articol vom incerca sa trecem succint prin toate fazele acestui proces complex pentru a va face o idee despre fiecare din ele.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate