scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre LCD versus LCD
    Cum sa comparati monitoarele LCD pe baza specificatiilor tehnice
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


LCD versus LCD: Conectorii monitoarelor LCD

Multe monitoare LCD inca utilizeaza conectorii VGA analogici cunoscuti si sub denumirile DSUB-15 sau HD15. Acesta este conectorul standard utilizat de cele mai multe dintre vechile monitoare CRT si placi video.

Monitoarele LCD si placile grafice mai noi utilizeaza conectorul DVI. Acesta este o interfata digitala care ar trebui sa permita afisarea unei imagini mai clare si mai stralucitoare decat cea produsa prin utilizarea conectoarelor VGA standard pentru ca monitorul LCD lucreaza direct cu semnal digital.


Monitoarele mai performante pot sa aiba si alte tipuri de conectori: (LVDS, DisplayPort, sau chiar S-Video si HDMI). Acestia va permit sa conectati la monitor diverse alte surse de imagine digitala sau analogica: camere video, camere foto, semnal TV, etc.

Verificati ce fel de conector aveti pe placa grafica a calculatorului inainte de a cumpara un monitor. De asemenea, unele monitoare pot sa aiba si conectori video composite care le permit sa functioneze ca un ecran TV.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate