scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Usile de interior
    Desi le consideram ceva banal, usile de interior au un rol fundamental in aspectul unei camere si al unei locuinte in general. Cum puteti schimba complet design-ul unei camere prin alegerea unor usi de interior de calitate?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Din cuprinsul articolului

Usile de interior: Cum alegeti usile de interior

Usile de interior sunt cele care nu ofera acces catre partea exterioara cladirii, aici intrand: usile de la sufragerie, dormitor, baie, bucatarie, etc. Exista mai multe tipuri de usi de interior.

Usile de interior au atat un rol functional cat si unul estetic. Din punct de vedere functional, o usa de interior trebuie sa ofere protectie termica, fonica, discretie, securitate sau poate avea si alte functii specifice (anti-radiatie, anti-efractie, sticla securizata, etc). Rolul estetic al usilor interioare este mai bine sa il lasam la interpretarea specialistilor in design interior care aleg modelul de usi de interior in functie de caracteristicile incaperilor, a stilului de design interior propus, etc.

Usile de interior moderne fac o trecere subtila de la functional la estetic prin adaugarea unor caracteristici inedite. Spre exemplu, modelele de usi de interior ROYAL 3D din gama unui producator german de usi de interior va propun un sistem unic care aduce un plus de spatiu functional pentru accesoriile dvs. Aceste usi de interior sunt deformate tridimensional pentru a crea un mic dulapior pe una din fetele usii din lemn masiv, sau un spatiu in care se poate monta un sistem de iluminare discret (usi de interior 3D cu iluminare).

 Poate preferati niste usi interioare din sticla. Usile de interior din sticla securizata au ajuns la o mare diversitate de forme, culori si tehnologii, astfel incat sa poata satisface orice pretentie in materie de design interior, din pacate nu sunt pentru orice buzunar.

Aveti de gand sa renovati locuinta dvs? Puteti sa va imaginati cum ar arata daca schimbati si usile, nu doar zugraveala peretilor? Schimbarea ar fi mult mai evidenta, convingeti-va de asta in paginile urmatoare...

 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate