scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Parchetul
    Cu siguranta, este o metoda de a imbunatati aspectul locuintei si valoarea de revanzare a acesteia. Ce tip de parchet sa alegem? Laminat sau lemn masiv?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Parchetul: Pot sa montez parchetul de unul singur

Intotdeauna veti auzi pareri pro si contra acestui concept. Pe de-o parte, costurile s-ar reduce simtitor, ceea ce ar putea insemna chiar si jumatate din costul total al proiectului.

Dacă însă nu vă interesează in asa mare măsură costurile dar totuşi doriţi să îl instalaţi singur, trebuie să raspundeti la urmatoarele intrebari:

1. Veti reusi sa dati lucrării un aspect profesionist?
2. Aveti la dispozitie timpul necesar montajului?
3. Ce economie de bani puteti să faceţi prin faptul ca montati dvs. parchetul?

In mod clar in ultima perioada au aparut diverse tipuri de parchet care au simplificat enorm munca de instalare. Exista tipuri de parchet pentru orice buzunar si pentru clienti care au mai mult sau mai putin timp la dispozitie pentru a monta acel parchet. Intr-un cuvant, este foarte probabil sa puteti sa-l instalati chiar dvs. fara prea mari eforturi.

Totusi, daca angajati un parchetar profesionist veti avea siguranta efectuarii unui lucru de calitate intr-un timp mai scurt. Puteti decide in functie de cazul dvs. cum este mai avantajos.

 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate