scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Parchetul
    Cu siguranta, este o metoda de a imbunatati aspectul locuintei si valoarea de revanzare a acesteia. Ce tip de parchet sa alegem? Laminat sau lemn masiv?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Parchetul: Metode de instalare a parchetului

Dupa ce ati ales tipul de parchet dorit si v-ati decis asupra finisajului, este timpul sa treceti la actiune si sa il montati. Si aici insa aveti de ales intre diferite metode de montaj:

Prindere cu cuie – prin aceasta metoda parchetul este prins de stratul de sub parchet. De cele mai multe ori se procedeaza asa la parchetul foarte subtire.
Capsare – metoda se aseamana cu cea de dinainte, insa este mai usor de efectuat
Lipire – Dusumelele de lemn procesat si parchetul pot fi lipte de podea cu ajutorul unui adeziv puternic
Clipsare – cea mai rapida metoda de instalare. Podelele instalate in acest fel nu sunt prinse de stratul de jos cu nimic, pur si simplu “plutesc’” deasupra. Se aplica un strat adeziv intre placile de parchet pentru a le tine unite, insa exista tipuri de parchet care nu au nevoie nici de acest fel de adeziv deoarece se imbina mecanic intre ele (modelul de parchet laminat click). De obicei se aseaza o folie de burete subtire intre parchet si sol pentru a reduce zgomotul si pentru a proteja parchetul de umezeală.

Ponturi - după montajul parchetului:

Lăsati lemnul sa stea o perioada in incaperea in care va fi montat inainte de a va apuca sa-l finisati.

Pregatiti camera prin sigilarea usilor cu banda adeziva. Aceasta va ajuta la pastrarea unor conditii constante de umiditate si temperatura.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate