scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Parchetul
    Cu siguranta, este o metoda de a imbunatati aspectul locuintei si valoarea de revanzare a acesteia. Ce tip de parchet sa alegem? Laminat sau lemn masiv?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Parchetul: Ce tip de parchet alegem

Pe lângă faptul ca arată frumos si este durabil, podelele de parchet sunt si ecologice, lemnul fiind o resursa naturala reciclabila.

Podelele de parchet arata mai bine si sunt mai sanatoase decat mochetele.

Asa cum rezulta din mai multe studii, parchetul este recomandat familiilor in care exista cazuri de alergii. Aceasta deoarece praful de casa (care este un agent alergen destul de puternic) nu se impregneaza in parchet ci se aseaza la suprafata acestuia putand fi indepartat cu usurinta prin aspirare sau spalare. Daca însă  îl acoperiţi în totalitate cu un covor sau o carpetă, nu aţi rezolvat nimic...

Atunci cand va ganditi sa alegeti un tip de parchet aveti la dispozitie o gama foarte larga de optiuni, atat in ceea ce priveste modelul de suprafata cat si consistenta acestuia.

Trebuie sa stiti insa ca in afara de parchet mai aveti si alte variante de finisare a pardoselilor dvs: pardoseli decorative, pardoseli PVC (tarkett) sau pardoseli pentru trafic intens care de obicei se realizeaza cu alte materiale decat lemnul. De asemenea, anumite spatii cum sunt cabinetele medicale sau sali care trebuie igienizate corespunzator, trebuie finisate cu pardoseli speciale pentru spitale si cabinete medicale.

Multi dintre dvs. ati vazut cum se monteaza un tip sau altul de parchet si de asemenea, ati observat ca este o munca pe care o puteti efectua chiar dvs daca respectati anumite conditii legate de proiectare, executie si alegerea corecta a sculelor. Daca insa aspectul final va intereseaza cel mai mult, puteti apela la un parchetar profesionist care va va face o lucrare de calitate avand totate cunostintele, materialele si sculele necesare.

Inainte de a va hotari ce fel de parchet doriti sa aveti in casa, cum trebuie sa decurga montajul si ce resurse cere toata această treaba din partea dvs., cititi mai departe paginile acestui articol. Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate