scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:

Noutati din sectiunea Casa si gradina

 • gradina
  Cum sa plantezi semintele de flori
  Va plac florile? Iata cateva sfaturi practice pentru cei care doresc sa isi infrumuseteze casa si gradina plantand singuri seminte de flori.
 • gradina
  Pomii fructiferi
  Aveti un spatiu de gradina si doriti sa va bucurati de fructe proaspete din productie proprie? Iata cateva sfaturi utile pentru plantarea pomilor fructiferi in propria dumneavoastra gradina.
 • gradina
  Cum sa plantezi legume in casa
  Cum procedam daca dorim sa plantam legumele preferate in casa? Aflati care sunt pasii si regulile de urmat pentru a obtine propria recolta de legume.
 • Materiale de constructii si finisaje
  Parchetul
  Cu siguranta, este o metoda de a imbunatati aspectul locuintei si valoarea de revanzare a acesteia. Ce tip de parchet sa alegem? Laminat sau lemn masiv?
 • Materiale de constructii si finisaje
  Usile de interior
  Desi le consideram ceva banal, usile de interior au un rol fundamental in aspectul unei camere si al unei locuinte in general. Cum puteti schimba complet design-ul unei camere prin alegerea unor usi de interior de calitate?
 • design interior
  Teoria culorilor
  Culoarea este extrem de importanta in decorare. O culoare poate desavarsi sau, din contra, ruina un proiect de decorare. Atunci cand va decorati casa sau doar o camera, alegerea unei palete de culori poate parea o operatiune foarte dificila. Aici gasiti sfaturi si cateva smecherii optice care sa va ajute in decorare
 • design interior
  Decorarea dupa buget
  Pentru a pune in aplicare designul mult visat, chiar si in conditiile unui buget fix, aveti nevoie de o planificare atenta, creativitate si multa rabdare, insa rezultatul poate fi extraordinar!
Din sectiunea Casa si gradina
Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate