scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:

Articole din domeniul "tuning si gadget-uri auto"

 • tuning si gadget-uri auto
  Camerele video de bord
  Le-am vazut in actiune surprinzand tot felul de evenimente pe sosele. In unele tari sunt interzise, in altele sunt foarte cautate de soferi pentru a se proteja de abuzurile politiei sau de cei care vor sa insceneze accidente si sa ceara apoi despagubiri soferilor nevinovati...
 • tuning si gadget-uri auto
  Automatic - copilotul inteligent
  Un dispozitiv nou, care se conecteaza la masina dvs. si care va transmite informatii valoroase chiar in timpul mersului, va ajuta sa conduceti mai eficient si va spune ce se intampla sub capota masinii prin intermediul smartphone-ului dvs.
 • tuning si gadget-uri auto
  Navigatii auto
  O comparatie intre sistemele de navigatie auto clasice, cu realitate virtuala si cele cu realitate virtuala augmentata
 • tuning si gadget-uri auto
  Metode de reducere a consumului de carburant
  Cum puteti sa platiti mai putin pentru carburantul masinii dvs? Nu va bazati pe reducerea pretului la benzina sau motorina. Aplicati niste reguli simple care va vor reduce consumul de carburant al masinii fara prea mare efort! Si nu in ultimul rand, feriti-va de inselatoriile care pretind ca va scad consumul de carburant in mod miraculos!
 • tuning si gadget-uri auto
  Xenon sau Halogen
  Discutiile pe aceasta tema sunt vechi. Unii soferi prefera sa foloseasca instalatii cu xenon, altii nu ar da halogenul nici pe 10 xenoane. Din aceasta batalie se pare ca a castigat LED-ul.
 • tuning si gadget-uri auto
  Detectoarele radar
  Exista pe rafturi o mare diversitate de modele de detectoare radar la preturi foarte diferite. Merita facuta investitia intr-un detector de radar scump? Cum functioneaza detectoarele radar?
 • tuning si gadget-uri auto
  Chiptuning
  Sub capota masinii se ascund mai multi cai putere decat scrie in specificatiile sale tehnice. Cum pot fi activati si ceilalti fara a schimba nici o piesa din motor?
Din sectiunea Auto

Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate