scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Navigatii auto
    O comparatie intre sistemele de navigatie auto clasice, cu realitate virtuala si cele cu realitate virtuala augmentata
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Din cuprinsul articolului

Navigatii auto: Sistemele de navigatie auto prin GPS

Orientarea cu ajutorul sistemelor de navigatie prin satelit a devenit ceva normal si au aparut sisteme din ce in ce mai ieftine. Daca masina dvs nu vine dotata din fabrica cu un astfel de sistem de navigatie, oricand puteti sa adaptati un instrument de navigatie extern care va poate oferi indicatii pretioase atunci cand porniti in calatorie cu masina spre destinatii noi.

In principiu, toate sistemele de navigatie actuale folosesc pentru pozitionare semnalul GPS primit de la un numar de de sateliti geostationari care transmit in permanenta unde electromagnetice catre sol. Este sarcina aparatului GPS sa interpreteze aceste semnale si sa le transpuna in informatii pentru orientarea in spatiu.

Ce diferente exista intre sistemele de navigatie disponibile azi?

Desi toate sistemele de navigatie folosesc satelitii de pe orbite geostationare, nu toate folosesc aceleasi principii tehnice si nu toate va prezinta aceleasi informatii. Unele sisteme GPS sunt deosebit de precise si foarte usor de folosit, altele sunt mai putin precise si mai rau decat atat, uneori pot sa va si incurce.

Daca la inceput aceste sisteme de navigatie erau parte integranta a bordului unui autovehicul, acum aveti la dispozitie PDA-uri, sisteme GPS stand-alone sau smart-phone-uri care stiu sa faca aceste lucruri si pe deasupra sunt mobile, le puteti lua cu dvs. atunci cand iesiti din masina.

Cititi in continuare ce anume trebuie sa luati in considerare atunci ncand achizitionati un sistem de navigatie GPS si care model vi se potriveste cel mai bine.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate