scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Metode de reducere a consumului de carburant
    Cum puteti sa platiti mai putin pentru carburantul masinii dvs? Nu va bazati pe reducerea pretului la benzina sau motorina. Aplicati niste reguli simple care va vor reduce consumul de carburant al masinii fara prea mare efort! Si nu in ultimul rand, feriti-va de inselatoriile care pretind ca va scad consumul de carburant in mod miraculos!
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Metode de reducere a consumului de carburant: Mituri urbane legate de consumul de combustibil

Am creat o categorie aparte de sfaturi, derivate din asa-zisele "mituri urbane" pentru ca nu am dorit sa le incadrez in categoria "fantezii" de mai inainte. Aici discutiile sunt destul de aprinse si orice contributie pe care doriti sa o faceti este apreciata. Folositi pentru aceasta sectiunea de comentarii a acestui articol.

Mituri urbane legate de consumul de combustibil

Mitul #1: Alimentati atunci cand e mai frig afara. Combustibilul lichid este mai dens si intra mai mult in acelasi volum.

 

Mitul #2: Tineti rezervorul mai mult plin decat gol. Prin lovirea lui de peretii rezervorului, o mai mare parte a combustibilului se transforma in vapori si "iese afara".

 

Mitul #3: Cand alimentati, nu introduceti combustibilul la presiune maxima. Din cauza vitezei mari de pompare, acesta se transforma in vapori si se "pierde" (vezi mitul de mai sus, tot cu evaporarea), deci platiti mai mult decat intra efectiv in rezervor.

 

Mitul #4: Deplasati-va aproape de spatele unui TIR sau camion care merge cu viteza. Aerul va fi "taiat" de camionul din fata dvs. iar masina dvs. merge "la aspiratie", practic nedepasindu-l faceti economie de carburant prin reducerea frecarii cu aerul.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate