scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Metode de reducere a consumului de carburant
    Cum puteti sa platiti mai putin pentru carburantul masinii dvs? Nu va bazati pe reducerea pretului la benzina sau motorina. Aplicati niste reguli simple care va vor reduce consumul de carburant al masinii fara prea mare efort! Si nu in ultimul rand, feriti-va de inselatoriile care pretind ca va scad consumul de carburant in mod miraculos!
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Metode de reducere a consumului de carburant: Anvelope care economisesc carburant

Foarte probabil ca ati auzit de anvelopele "Fuel Saver", "Energy Saver", "X-Green" sau alte denumiri care indica faptul ca respectiva anvelopa este special facuta pentru a economisi carburant sau pentru a reduce emisiile de CO2.

Prin se diferentiaza o asemenea anvelopa de celelalte anvelope si cat carburant reuseste ea sa economiseasca de-a lungul duratei ei de viata?

Constructorul de anvelope Michelin afirma ca a lansat o serie de anvelope "verzi" inca din anul 1992. Acestea au in comun faptul ca inlocuiesc negrul de fum (care este o forma de carbon) cu un compus pe baza de silicati. Acesta, pe langa faptul ca este "ecologic" duce si la marirea duratei de exploatare a anvelopelor, o mai buna aderenta in conditii de carosabil umed si asigura o reducere a consumului de carburant prin reducerea rezistentei la rostogolire a anvelopelor. Per total, se estimeaza o reducere a consumului de carburant cu cca. 80 litri de-a lungul duratei de exploatare a anvelopei (estimata si aceasta la o medie de 45.000 km)
 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate