scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Detectoarele radar
    Exista pe rafturi o mare diversitate de modele de detectoare radar la preturi foarte diferite. Merita facuta investitia intr-un detector de radar scump? Cum functioneaza detectoarele radar?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Detectoarele radar: Intrebari frecvente despre detectoarele radar

Q: Unde trebuie pozitionat detectorul radar pentru a oferi cea mai buna protectie?
A: Pe mijlocul parbrizului, intr-o zona cat mai usor vizibila din pozitia soferului si cat mai greu vizibila din exterior (ca sa nu atrageti interesul hotilor sau al politistilor care nu vor fi foarte incantati sa vada ca folositi astfel de dispozitive)

Q: De ce da alerte detectorul atunci cand trec cu masina prin dreptul magazinelor, benzinariilor sau altor cladiri?
A: Deoarece in cladirile respective se afla instalate detectoare de miscare care functioneaza pe acelasi principiu ca si radarele politiei. Exista anumite reglementari in baza carora au fost alocate benzile de frecvente radio. Din acest motiv toate detectoarele de miscare trebuie sa foloseasca un anumit spectru de frecvente, iar radarul politiei este tot un aparat din gama celor care detecteaza miscarea, deci trebuie sa foloseasca aceleasi frecvente ca si usile automate, dispozitivele de alarma anti-efractie, etc.

 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate