scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Detectoarele radar
    Exista pe rafturi o mare diversitate de modele de detectoare radar la preturi foarte diferite. Merita facuta investitia intr-un detector de radar scump? Cum functioneaza detectoarele radar?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Detectoarele radar: Detectoarele radar dotate cu GPS

Ultimele aparitii in materie de detectoare radar combina tehnologia GPS cu tehnologia detectoarelor clasice. GPS este un sistem de pozitionare globala, o retea de sateliti geostationari care comunica cu receptoarele GPS de la sol pentru a le indica pozitia exacta prin coordonate de latitudine si longitudine. Aparatele dotate cu GPS din masina comunica cu acesti sateliti din mers si pot sa determine in acest fel locatia exacta, viteza si directia in care se deplaseaza masina. De asemenea, au posibilitatea sa memoreze anumite locatii geografice si sa le asocieze anumite informatii.

Detectoarele radar cu GPS pot calcula in timp real viteza cu care se deplaseaza vehiculul in care sunt amplasate cu ajutorul retelei de sateliti GPS. Acesta este un avantaj in plus fata de detectoarele clasice pentru ca desi acestea din urma va pot instiinta cand simt prezenta unui radar, nu au habar cu ce viteza se deplaseaza vehiculul.

Anumite detectoare cu GPS isi pot ajusta automat modul de functionare, de la City la Highway in functie de viteza cu care se deplaseaza autovehiculul. De asemenea, va pot alerta atunci cand simt ca depasiti o anumita viteza pe care o puteti configura.

De asemenea, anumite modele de detectoare cu GPS pot fi programate sa isi aduca aminte de anumite locatii geografice prin care treceti. Puteti sa programati aparatul sa va alerteze in viitor in zonele in care simte o decelerare brusca. De obicei aceste zone sunt asociate intrarilor in localitati, zonelor unde sunt amplasate radare fixe sau mobile, intersectii sau zone cu potentiale alte pericole pentru trafic.Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate