scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Computerul auto - ECU
    Cutiuta neagra care va asigura economia de carburant, siguranta in mers si care se ocupa de multe alte lucruri pe care nici macar nu le banuiti.
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Din cuprinsul articolului

Computerul auto - ECU: ECU creste flexibilitatea de configurare a masinilor

Tot prin intermediul computerului auto este mult mai usor pentru constructorii de autvehicule sa ofere diferite variante constructive fara a face modificari majore la autovehicul. Veti descoperi masini cu motoare identice dar puteri diferite prin simpla utilizare a unor soft-uri diferite în computerul masinii. Aceasta posibilitate este exploatata si de firme specializate în domeniu care ofera servicii de chip-tuning sau remapari ale soft-ului din computerul masinii pentru a creste puterea dezvoltata de motor în limitele de siguranta admise de configuratia masinii.

De asemenea, unele dotari optionale se pot monta foarte usor, uneori prin simpla conectare a dispozitivelor fizice, iar computerul masinii le recunoaste imediat si le face sa functioneze instantaneu (ex. alarme after-market, module de control ale echipamentelor audio)

Asaadar, cum am putea sa mai conducem o masina fara ECU? Probabil  la fel de bine ... pentru unii, atata electronica in comanda unei masini li se pare o indepartare de adevarata placere a condusului sau de posibilitatea de a-si umple weekend-urile sau concediile cu depanarea motorului. ECU face el multe insa deocamdata tot omul este cel care conduce masina, asa ca avem inca motive de bucurie, noi soferii.

Va recomandam si alte articole din InfoBazar legate de ECU:



Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2020 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate