scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Computerul auto - ECU
    Cutiuta neagra care va asigura economia de carburant, siguranta in mers si care se ocupa de multe alte lucruri pe care nici macar nu le banuiti.
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Computerul auto - ECU: Diagnosticarea erorilor

Unul din marile avantaje ale utilizarii computerelor auto consta în posibilitatea acestora de a raporta si de a stoca erorile aparute în timpul functionarii motorului. Mecanicii pot afla istoricul problemelor unui motor prin simpla conectare la o interfata de diagnostic.

Cele mai multe masini noi dau posibilitatea mecanicilor sa utilizeze metode electronice de diagnosticare a erorilor. În compartimentul motor sau uneori în interiorul autoturismului exista o mufa la care se pot conecta diferite instrumente de diagnosticare a erorilor. De la simple testere cu led-uri la calculatoare care ruleaza softuri specializate de diagnosticare, totul se face acum mult mai usor decât în trecut.

metoda de diagnosticare cu ajutorul computerului prin interfata OBD

ECU are o zona de memorie temporara care poate sa înregistreze coduri de eroare si momentul în care acestea au aparut. Aceste coduri de eroare furnizeaza suficiente informatii mecanicilor pentru ca acestia sa poata determina cu precizie cauza care a produs respectiva eroare si sa înlocuiasca sau sa repare respectiva componenta, chiar si daca eroarea a aparut mai demult si apoi nu s-a mai manifestat.

 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2020 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate