scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Chiptuning
    Sub capota masinii se ascund mai multi cai putere decat scrie in specificatiile sale tehnice. Cum pot fi activati si ceilalti fara a schimba nici o piesa din motor?
Ultima actualizare: 14-mar.-2013


Din cuprinsul articolului

Chiptuning: ChipTuning pentru motoare turbo-diesel

Motoarele turbo-diesel moderne au cel mai mult de beneficiat de pe urma chip-tuning-ului. Aceasta deoarece din cauza modului de functionare exista destul de mult loc pentru fine-tuning de orice fel ar fi acesta: pentru cresterea performantelor sau pentru scaderea consumului de carburant.

Pana in 1996 nici un motor turbo-diesel nu dispunea de controlul electronic al injectiei, astfel incat nu se prea putea pune problema chip-tuning-ului pentru respectivele motoare. In schimb, motoarele diesel de generatie noua au devenit mult mai performante si mai prietenoase cu mediul prin faptul ca s-a reusit reducerea consistenta a emisiilor de CO2 si a fumului negru caracteristic odinioara acestor tipuri de motoare.

 Ghid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2021 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate