scrie mai jos intrebarea ta:
lasa-ne adresa ta de email:
Informatii despre Automatic - copilotul inteligent
    Un dispozitiv nou, care se conecteaza la masina dvs. si care va transmite informatii valoroase chiar in timpul mersului, va ajuta sa conduceti mai eficient si va spune ce se intampla sub capota masinii prin intermediul smartphone-ului dvs.
Ultima actualizare: 15-mar.-2013


Din cuprinsul articolului
  • Ce este Automatic

Automatic - copilotul inteligent: Ce este Automatic

Sub acest nume veti putea gasi un mic dispozitiv electronic revolutionar, care odata conectat la portul de date al masinii dvs. va face ceea ce pana acum doar mecanicii si "baietii cu codarile" mai faceau: urmareste datele furnizate de masina si le transmite apoi prin bluetooth catre  smartphone-ul dvs. Veti avea acces astfel la o serie de informatii care pana acum nici nu stiati ca exista, dar mai mult, veti putea face economii la carburant deoarece dispozitivul electronic impreuna cu aplicatia de iPhone sau Android va spune exact cum sa conduceti si va prezinta toate aceste informatii tehnice intr-o maniera foarte accesibila si usor de inteles pentru oricine.

Problema pe care o rezolva acest dispozitiv este una care de mult timp a fost lasata nerezolvata de constructorii de autovehicule. Nu toate erorile si problemele masinii sunt transmise conducatorului auto. Unele raman stocate in memoria calculatorului masinii si pot fi citite doar de catre mecanic la urmatoarea inspectie tehnica. Uneori proprietarii auto nu afla nimic despre acest tip de probleme pentru ca de multe ori in urma unei scanari efectuate la service, mecanicii au obiceiul sa stearga memoria ECU in care sunt stocate aceste probleme, fara a se mai obosi sa le interpreteze sau macar sa le transmita proprietarilor vreo informatie de acest tip (aflati ce este ECU).

Veti fi informati atunci cand "gresiti" in condus si accelerati nejustificat, veti sti imediat ce apare o eroare in computerul masinii si mai mult decat atat, veti avea si interpretarea acelei erori intr-un limbaj normal, fara termeni tehnici, astfel incat sa puteti rezolva unele probleme minore chiar pe loc, fara sa mai fie nevoie sa apelati la mecanicul dvs.

Una peste alta, dispozitivul "Automatic" este un mod inteligent de a economisi niste bani. Atat prin reducerea consumului de carburant, cat si prin rezolvarea rapida sau preintampinarea aparitiei unor probleme tehnice la motor. Pretul sau anuntat de producator este in jur de 70$.

De asemenea, Automatic va da acces la anumite informatii care de obicei sunt disponibile ca dotare de serie doar la masinile din segmentul de lux, sau ca extra-optiuni care v-ar costa cu mult mai mult daca le comandati din fabrica pe masina dvs.

In caz de accident, acest dispozitiv poate chiar sa apeleze numerele de urgenta si alte numere de telefon care au fost predefinite in aplicatie si sa transmita localizarea exacta a masinii echipelor de interventie.

 

Aflati mai multe detalii si lista de compatibilitati pe automatic.comGhid complet de terapii naturiste, alternative si complementare din Romania, clinici naturiste pe orase
Cabinet de nutritie, diete personalizate si lifestyle Cluj Napoca
© 2022 InfoBazar - Toate drepturile rezervate. Infobazar este un proiect dezvoltat de Coral Design - firma web design Cluj Napoca
politica de confidentialitate